Ce modalitate mai buna poate fi pentru a face un produs cunoscut decat prin intermediul unor strategii de marketing online bine puse la punct? O companie ar imparti pliante si ar prezenta afise in locatii strategice din jurul si interiorul unui oras pentru a promova pe piata un anumit produs sau serviciu.

Marketingul online functioneaza in acelasi mod doar ca se foloseste de un canal de comunicare mult mai eficient si in continua crestere. Internetul este ca un oras cu frontiere infinite, cu o multime de metode de a publica informatii si idei, produse si servicii ale companiei pe piata.

Milioane de oameni recurg la Internet in cautarea de informatii. Ar trebui sa fie obiectivul oricarei companii de a pune la dispozitia clientului aceste informatii inainte de orice competitor. Marketingul online este cea mai buna si noua metoda de a promova produsele si serviciile companiei dumneavoastra.

Lucrul cu o agentie “full service” de marketing online, va economiseste timp si bani prin gestionarea doar a unei singure relatii si sub acoperisul noastru veti gasi servicii auxiliare de marketing online, inclusiv web design si dezvoltare, optimizare pentru motoarele de cautare, campanii adwords si e-mail marketing.

Echipa pentru optimizarea website-urilor pentru motoarele de cautare (SEO) intelege ca pozitionarea cat mai buna in cadrul motoarele de cautare, cum ar fi Google si Yahoo!, este critica pentru afacerea dvs. online. Avand o echipa de servicii SEO langa dvs. poate fi diferenta dintre succes si esec pentru afacerea dvs. online.

PPC (sau pay per click) creeaza vizibilitatea imediat si trafic pentru website-ul dvs. Echipa noastra pentru PPC foloseste ultimele tehnici si aplicatii pentru a imbunatatii raspunsul investitiilor de la Google, Yahoo! si Bing. Marketingul prin PPC poate fi o parte critica a unei campanii de marketing online.

E-mail marketing este o parte esentiala a campaniei de marketing online. Echipa noastra de experti dezvolta campanii de emailing care promit crestearea vanzarilor din cadrul afacerii dvs.

Promovare in retele de socializare

Oamenii au vorbit intotdeauna despre produse, servicii si organizatii. Diferenta este acum ca acele conversatii se desfasoara online si oricine doreste se poate alatura usor discutiilor. Nu este mai bine sa luati parte la aceaste conversatii decat sa le ignorati?

De ce promovarea prin Social Media? Pentru ca acolo este publicul. De la MySpace, Facebook si LinkedIn la YouTube, Flickr, del.icio.us, Digg, si pana la bloguri si podcast-uri, site-urile de social networking se bucura de comunitati gata create carora puteti sa va alaturati. Mergeti acolo unde sunt oamenii si comunicati pe limba lor.